BBC, Sarah Jane Adventures 4. sezonunn Death of the Doctor bölümünün trailerini yayınladı.
Alıntıdır.

BBC, Sarah Jane Adventures 4. sezonunn Death of the Doctor bölümünün trailerini yayınladı.
Alıntıdır.
Tek Kelime İle Müthiş.Ölemez Çünkü
ölmüyo aslında dimi.. yani sarah jane adventures, doctor who'ya bağlı bi bakıma.. o yüzden doktor ölmemeli(matt olsa da) öldü sanmışlardır belki (:
Don't blink.. Blink and you're dead..
Don't turn your back... Don't look away.. and don't blink..
~Good Luck~
galiba bu bölümü russel.t. davies yazmış(11.doctor için yazdığı ilk bölüm aslında 11.doctor için değil tam olarak ama neyse işte) ve bölüm 25-6 ekimde yayınlanacakmış
10th Doctor:I don't wanna go
11th Doctor:I'm still not ginger
(en sevdiğim sözleri)
Sırf Russel T. Davies'in yazdığı senaryoda 11 .doktor nasıl durucak diye seyrettim ve önceden denildiği gibi yeni sezonda yeni kıyafetler ile çıkıcak matt smith yanlış görmediysem ilk bu bölümde karşımıza çıktı.Güzel bir bölümdü ve hoşumada gitti.
MEDIA Bölümüne Video ekleyebilirsiniz.
Online Klasik Seri(Eksiksiz)
Doctor Who Türkiye Araç Çubuğu
Türkçe Yazım Kılavuzu
Lütfen özel mesaj ile bana sitemiz hakkında görüş, öneri vs. yollamayınız. Bu iş için sitemizin "öneriler" bölümümü kullanınız. Oraya açacağınız konular özenle cevaplandırılacaktır.
Lütfen Online bölümde(Ya da diğer bölümlerde) sorun olduğunda bölümüyle(Konusuyla) "Bozuk Konuları Bildir" kısmından bize bildiriniz.
Wow inanamadım... bu gerçek olamaz o kendini yeniler yani ölmez aslaa..![]()
az bişi spoiler olabilir !!
dün bu bölümü seyrettim, güzel bir bölümdü.. yalnız bir yerinde clyde (böyle mi yazılıyor ) doctora soruyor kaç kez daha yenilenebiliyorsun diye doctor da 507 kez diyor.. şaşırdım kaldım belki sallama bir cvp vermiş olabilir ama yine de şaşırtıcıydı.. bu arada doctor gene çenesiyle kurtardı günü)
aslında clyde'la alay ediyor o şekilde.. zaten arka plandaki müzikten de anlaşılıyor.. ciddi değil yani![]()
Don't blink.. Blink and you're dead..
Don't turn your back... Don't look away.. and don't blink..
~Good Luck~
bence de ciddi değildi, zaten kafasından uydurdurma bir rakam söylediği belliydi.. ama 507 canı olabilitesi ve 5bin yılında dahi yayınlanabilirliği var demekki.. kim buna olmaz öyle şey diyebilir ki.. bu fikir bile hoşuma gitti![]()

fantastic![]()
Bu Sayfayı Paylaş