Merak ediyorum şimdi bu dizi bitti mi? Malum başrol oyuncusu eksikliği var sonuçta![]()
Merak ediyorum şimdi bu dizi bitti mi? Malum başrol oyuncusu eksikliği var sonuçta![]()
Bitebilir ama belki sarah jane yi başkası oynar yada çocuklar devam eder oda saçma olur dizinin adı sarah jane
devam etmesi mantıksız olabilir sırf oyuncuya saygıdan final bölümü yapıp seriyi sona erdirebilirler..
Sherlock Holmes:Benim işim başkalarının bilmediğini bilmektir.
Konunun yanıtı:Yeni bölümler çekilmeyecek.
Kaynak:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/dw/ne...ane_Adventures
MEDIA Bölümüne Video ekleyebilirsiniz.
Online Klasik Seri(Eksiksiz)
Doctor Who Türkiye Araç Çubuğu
Türkçe Yazım Kılavuzu
Lütfen özel mesaj ile bana sitemiz hakkında görüş, öneri vs. yollamayınız. Bu iş için sitemizin "öneriler" bölümümü kullanınız. Oraya açacağınız konular özenle cevaplandırılacaktır.
Lütfen Online bölümde(Ya da diğer bölümlerde) sorun olduğunda bölümüyle(Konusuyla) "Bozuk Konuları Bildir" kısmından bize bildiriniz.

yaa keşke devam etse o diziyide takip ediyodum tüm bölümleri bitti doctorunda yeni bölümleri çıkınca izliyorum sadece.. diğer bölümler bitti çünkü. bi torchwood kaldı o dizide yaza yetmez en fazla 2 haftada biter dizi bulmam lazım önerirmisiniz bişeyler??![]()
Sherlock derdim ama dizi yanlız 3-4 bölümlük devamı da çıkamadı gitti![]()

olsun.. önerin için saol![]()
DoctorDonna<3

Arkadaşlar Sarah Jane Smith yani Elizabeth Slaten ölmüş biliyor muydunuz?Çok üzüldüm yaBu bilgiyi wikipedia english den bulabilirsiniz.Bu sene nisan ayında ölmüş
![]()
MEDIA Bölümüne Video ekleyebilirsiniz.
Online Klasik Seri(Eksiksiz)
Doctor Who Türkiye Araç Çubuğu
Türkçe Yazım Kılavuzu
Lütfen özel mesaj ile bana sitemiz hakkında görüş, öneri vs. yollamayınız. Bu iş için sitemizin "öneriler" bölümümü kullanınız. Oraya açacağınız konular özenle cevaplandırılacaktır.
Lütfen Online bölümde(Ya da diğer bölümlerde) sorun olduğunda bölümüyle(Konusuyla) "Bozuk Konuları Bildir" kısmından bize bildiriniz.
Bu Sayfayı Paylaş