Toplam 2 sayfada 1 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ila 10 arası gösteriliyor

Konu: Immortal Sins ile ilgili bir soru?

Bookmark and Share   
    Councillor
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    22
    11 Mesaja 15 Kez Teşekkür Edilmiş

Varsayılan Immortal Sins ile ilgili bir soru?

Son bölümde ailenin kim olduğu ortaya çıktı ama Angelo o kadar süre yaşaması imkansıza yakın bir şey bölümde Jack'i sürekli öldürürüp dirilmesini izlerken 1 tane kadın elinde şişeyle Jack'in kanından aldı acaba kanla insanlar ölümsüz olabiliyor mu?3 tane adam Jack ile ilgili el sıkıştı ama pek o dönemin insanlarına benzemiyorlardı..Birde şu öldürdükleri uzaylıyı dünyaya getiren o adamlar olabilir mi?
    Notoctor Who'ya yapılan göndermeler müthişti

Gallifreyan Promil kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    14
    10 Mesaja 16 Kez Teşekkür Edilmiş

Çılgın bir teori atayım ortaya : Ya zaman yolculuğu yaptıysa ? Önceki sezonlarda çok örneğini gördük...

Councillor
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    22

Jack nasıl ışınlanabiliyordu o zaman?Büyük ihtimal öldürdükleri yaratık-bölüm sonundaki 3 adam ve italyan ailesinin bağından bir şey çıkıcak.
    Uzun zamandır seni bekliyordu dedi yakaladıkları kadın..
    Bu mesaj en son " 22-08-2011 " tarihinde saat 12:03 PM itibariyle Gaia tarafından düzenlenmiştir...

Castellan
    Giriş Tarihi
    Sep 2010
    Teşekkürler
    40
    171 Mesaja 379 Kez Teşekkür Edilmiş

Eğer tüm dünyayı Jack'in kanıyla ölümsüz yaptılarsa pardon ama ciddi ciddi kötü bir bilimkurgu hikayesi olmuş. Angelo'nun genç kaldığını sanmıyorum. Yüz yaşını geçmiştir. Belki gerçekten ölümsüzlüğü Jack'den sonra bir şekilde bulmuştur ama ölümsüz olmak demek genç olmak demek değil ne yazık ki.

Jack'in bilekliği zamanda yolculuk için artık çalışmıyor diye hatırlıyordum ama emin değilim. Yanılıyor olabilirim. Ve o 3 adamdan kesin bir iş çıkacak. Üçgen şeklinde tokalaşıyorlardı, telefonlarda görülen üçgenleri hatırlayın...

Councillor
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    22

Bilmiyorumda kesimhane de Jack'i sürekli öldürdüklerinde bir kadın elindeki tüpe kandan doldurdu büyük ihtimal o üç adama örnek için yolladılar ve adamlar geldi.Zaten o adamlar çağın ilerisinde oldukları belliydi belki de o yaratığı(Jack'in öldürdüğü) Dünya'ya getiren uzaylılardır insan kılığına girmiş olabilirler.Büyük ihtimal kan sadece insanları öldürmüyor Jack ölüyordu(taklit yapıyordu doğrusu) ve yeniden doğuyordu;insanlarda böyle bir özellik yok.Olayı kan dışında neye bağlayacaklar orası da muamma..

Councillor
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    22

RTD olayı kana bağlayacak yani anlaşıldı.Rex'in yaptığı planda zekiceydi.Aileler ile ilgili neden bilgi bulamadığımızın nedenide açıklandı(Sıfır Alanı)
    Edit:Herkes Hitler'e takmış kafayı galiba Torchwood'u benden başka izleyen yok
    Bu mesaj en son " 28-08-2011 " tarihinde saat 09:08 PM itibariyle Gaia tarafından düzenlenmiştir...

The Man Who Can't Die Weuiwer kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    29
    74 Mesaja 98 Kez Teşekkür Edilmiş

Olur mu yav. Ben izliyorum. RTD olayı kana bağlamayacak niye üstüne öyle bir yorum yaptın anlamadım. Jack bunu belirtti. Cümlesi ölümsüzlüğümün kanımla alakası yoktuydu galiba. Zaten DW izleyen biri bilir bunu. Gücü TARDIS'ten yani evrenden geliyor.(Teorim ama mantıklı) Jack nasıl ölümsüz olduğunu biliyor ama bunu açıklarsa anlamı kalmaz gizli Captain Jack Harkness'ın. Bir de bence mucizenin kaynağı elbet bitecek Jack'i uzaya atsalar bile tekrar ölümsüz olur. Bunu düşünmeleri lazım.

Councillor
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    22

Kan kan diye bas bas bağırdılar tekrar gösterdiler o sahneyi yoksa bende biliyorum kanla alakalı olmadığını ve çok saçma geliyor.

The Man Who Can't Die Weuiwer kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    29
    74 Mesaja 98 Kez Teşekkür Edilmiş

RTD o riske girmez. Belki Jack açıklar son ikide ölümsüzlüğünün kaynağını ve teorim doğrulanır.(Büyük umudum var teoriden.)

Castellan
    Giriş Tarihi
    Sep 2010
    Teşekkürler
    40
    171 Mesaja 379 Kez Teşekkür Edilmiş

Valla sırrı son 2 bölüme kadar açıklamayarak çok büyük riske girdiler. Children Of Earth'de 3. bölümden hemen hemen her şeyi öğrenmiştik, aksiyon ve çözüm kalmıştı son iki bölüme. Ki toplamı 5 bölüm olunca tam yetti 2 bölüm. Bunda 8 bölüm boyunca doldurdular gizemleri. Tüm olayı bu 9. bölümde açıklamaları lazım ki son bölümü olay çözümüne ayırabilsinler.

Toplam 2 sayfada 1 12 SonSon