Toplam 3 sayfada 1 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ila 10 arası gösteriliyor

Konu: Torchwood Hakkındaki Düşüncelerim

Bookmark and Share   
    Gallifreyan Promil kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    14
    10 Mesaja 16 Kez Teşekkür Edilmiş

Varsayılan Torchwood Hakkındaki Düşüncelerim

Öncelikle Torchwod'u eğer Doctor Who'dan sonra izlediyseniz (ki öyledir) ilk zamanlarda biraz hayal kırıklığına uğrayabiliyorsunuz. Çünkü Doctor Who ile kıyaslanamaz bile. Yani bence... Ama zaman geçtikçe ve karakterleri biraz daha tanıdıkça gerçekten izlemeye değer bir dizi. Özellikle "Miracle Day" çok iyi gidiyor şu an. Her neyse konumuza dönelim.

-Kurgu açısından Doctor Who'nun bir yan dizisi olduğunu çok rahat belirtiyor. Tek problem Doctor hala çıkmadı.
    -Grafiksel açıdan bakıldığında o da gerçekten çok iyi seviyelerde.
    -Bir yan dizi olarak bekleneni verebiliyor mu ? Kesinlikle...

Benim asıl bahsetmek istediğim konu Doctor Who'nun ardından Torchwood'a başlamak... Çoğu arkadaşım (bilmem siz de öyle midir...) Doctor Who'dan sonra Torchwood'u izlediklerinde "çok sıkıcı" diyerek daha ilk sezonu bitirmeden bırakmaları. Gerçekten çok büyük bir hata sakın düşmeyin. Pişman olmazsınız.

The Master The Master kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2010
    Blog Girişleri
    1
    Teşekkürler
    309
    196 Mesaja 422 Kez Teşekkür Edilmiş

Alıntı Promil tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle

-Kurgu açısından Doctor Who'nun bir yan dizisi olduğunu çok rahat belirtiyor. Tek problem Doctor hala çıkmadı.
    Doktor Torchwood'a gelemez.Çünkü Doctor Who da Doktorun 7-8 Yaşında Hayranları Varken Torchwood'un İse +18 Bir Hayran Kitlesi Var.

ALLONS-Y!!! bjk1903 kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    May 2011
    Teşekkürler
    251
    139 Mesaja 168 Kez Teşekkür Edilmiş

evet izlediğimde farkettim +18 kitle için yapılmış bir dizi gibi..ben 13 yaşındayım ama bazen bu dizi izlenmez diyorum izlerken..ama konusundan dolayı kaptırıyorum tabi..Miracle Day güzel ama sanki fazla uzattılar aralarından 1-2 bölüm çok iyi çıkar en fazla..eski sezonları daha çok seviyodum bir konu en fazla 1-2 bölüm gidiyodu..
    ayrıca
    John Barrowman, The Scottish Sun gazetesine verdiği röportajda BBC ve Starz’ın Torchwood’u yedi yıl boyunca yapmayı planladığını söyledi.
    Barrowman: “Torchwood’da oynayabilmek için bir çok dizi teklifini geri çevirdim. Artık BBC ve Starz Network birlikteliğinde bir dizi yapacağımız için çekimleri Los Angeles’ta yapacağız. Dizinin önümüzdeki yedi sene boyunca devam etmesi planlanıyor. Bu yüzden altı ayı Hollywood’da, altısını İngiltere’de geçireceğim.” dedi.

alıntıdır..

Bu mesaj en son " 25-08-2011 " tarihinde saat 12:42 PM itibariyle bjk1903 tarafından düzenlenmiştir...

DoctorDonna<3

Castellan
    Giriş Tarihi
    Sep 2010
    Teşekkürler
    40
    171 Mesaja 379 Kez Teşekkür Edilmiş

Bence asıl vurgusu yapılması gereken nokta dizinin +16 (ya da +18) olması. Yani altındaysanız izlemenin kesinlikle bir anlamı yok bence. İnsanın her yaşına hitap eden diziler var onları izleyin. Torchwood bir yere kaçmıyor, bir kaç sene sonra izleyin bölümleri, ama daha fazla keyif alarak izleyin. Ha bu demek değil ki doğumgününden hemen sonra Torchwood izlemeye başla. O yaş belirtmeleri genel terim. Bazı insanlar düşünce olarak çok daha erken veya geç olgunlaşıyor. Bunu anlamak kişiye düşüyor.

Burada dizinin sadece cinsellik temalarından da bahsetmiyorum. Gözünü kapatır, sahneyi geçer rahatsız olmadan izler insan bir şekilde diziyi, problem yaratan onlar değil. (Eşcinsel ilişkileri kabul etmek için bu toplumda belli bir olgunluk seviyesi gerekiyor ama malesef. Fakat o ayrı bir konu.) Benim bahsettiğim ilk iki sezonda ciddi ciddi ağır bir şekilde ölüm konusu işlendi. CoE'de uyuşturucu pazarlarına göndermeler yapıldı, Miracle Day'de pedofiliden tutun kapitalist çıkar güdümüne kadar bir sürü olay var. Kolay şeyler değil bunlar sindirilebilme yönünden.

Demek istediğim her şeyin bir yaşı var. O yaş herkes için aynı değil ama bazı şeyler zamanında izlenirse daha fazla etkiler insanı.

5. 3 kullanıcı, bu yararlı mesajı için whovian kullanıcısına teşekkür etti:

The British Government <span style='color: #855E42'><span class='glow_F5DEB3'>TardisinAsılSahibi</span></span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2011
    Blog Girişleri
    2
    Teşekkürler
    925
    1,034 Mesaja 1,445 Kez Teşekkür Edilmiş

ben Torchwoodu yeni izlemeye başladım. 5. bölümdeyim ve beni şu an diziye bağlayan şey Gwen ve Jack arasındaki belirsiz duygu. umarım ilk sezon bitince dediğiniz gibi bağımlı olurum

"Would you have dinner with me ?"

The Doctor Donna Earth Girl kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Blog Girişleri
    1
    Teşekkürler
    1,875
    183 Mesaja 262 Kez Teşekkür Edilmiş

Ya bu diziyi Trt1'de Özel Birim olarak görüp DW hayranı olmadan en güzel dizilerden biri diyenler var.Ben de birkaç kez fragmanınına takılmıştım TRT'den izleyenler diziyi gayet iyi seviyor ben de 14 yaşındayım ama dizi ile ilgili o açıdan bir sorunum yok hatta dizi için bir Fringe kolik olarak demeliyim ki Fringe'den çok daha sürükleyici.Herkesin severek izleyeceği türden değil çünkü DW ile tek alakaları ortak karakterler ve birkaç ayrıntı (Tardis mavisine ilk bölümlerde fazla yer vermeleri,Doctor'Un eli-henüz 9. bölümdeyim emin değilim- falan filan...)

8. Earth Girl, bu mesaj için teşekkürler

Last of The TimeLords Skywalker kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2010
    Teşekkürler
    184
    138 Mesaja 308 Kez Teşekkür Edilmiş

Ben Doctor Who' yu bitirdikten sonra Torchwooda başladım. Beğendim tek beğenmediğim tarafı +18 olması ve Doctor'un çıkmasını isterdim Jane_Blakelynin de dediği gibi DW yi izlemeyip Torchwoodu izleyen ve beğenen var ve zaten Torchwood'u izlemek içi DW yi izlemeye çok gerek yok yani ne olur bir iki kısımını anlamazsın 1. sezonun finalinde oluduğu gibi yada Doctor'un eli Bence gerçekten güzel bir iş çıkarıyorlar.

10. Skywalker, bu mesaj için teşekkürler

Councillor madagascar kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Feb 2010
    Teşekkürler
    5
    16 Mesaja 21 Kez Teşekkür Edilmiş

Ben de Doctor Who'dan önce izlemiştim Torchwood'u. İlk sezonu yayınlanmıştı TRT'de bir zamanlar. Hatırlamıyorum, +13 bile olmayabilirim o zamanlar

The Master The Master kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2010
    Blog Girişleri
    1
    Teşekkürler
    309
    196 Mesaja 422 Kez Teşekkür Edilmiş

Alıntı madagascar tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Ben de Doctor Who'dan önce izlemiştim Torchwood'u. İlk sezonu yayınlanmıştı TRT'de bir zamanlar. Hatırlamıyorum, +13 bile olmayabilirim o zamanlar
    1.sezonda bir uzaylı ihtiyacını cinsel ilişki yaparak gideriyordu.
    Sonra Ianto Ve Jack Owen İle Toshiko,Gwen Birlikte Olmuştu.Bunların Bir Çocuğa İzletilmesi Sonucunda Bazı Sorular Sormaya Başlar :S

leidenschafts pacchiano kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    3
    27 Mesaja 37 Kez Teşekkür Edilmiş

Artık iyice eşcinsel propagandası yapılmaya başladı , diziden soğuyorum o yüzden.

Toplam 3 sayfada 1 123 SonSon