Toplam 3 sayfada 3 İlkİlk 123
30 sonuçtan 21 ila 30 arası gösteriliyor

Konu: Torchwood Hakkındaki Düşüncelerim

Bookmark and Share   
    Councillor madagascar kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Feb 2010
    Teşekkürler
    5
    16 Mesaja 21 Kez Teşekkür Edilmiş

Torrent olarak da indirebilirsiniz.

Doctor Who ve Sarah Jane Advantures yetişkenler ve çocuklar için. Çoğu şeyi bizler bile anlayamıyorken çocuklar bunları nasıl anlayıp seviyorlar onu da bilmiyorum ama , Torchwood kesinlikle yetişkinler için. Propaganda yapıldığı pek söylenemez.

Bazen sanki sırf Jack'in farklılığını göstermek için kullanıyorlar diye düşünüyorum. Doctor'un Tardis'i var, oradan oraya geziyor, en başında insan değil. Ama Jack'in ölümsüzlüğü dışında bir şeyi yok. Onu da kullanmak için sürekli öldürmek gerekiyor ki o da sıkıcı oluyor (Bknz: Rory ) Onun normal bir insan olmadığını da böyle akılda tutmak ister gibiler. Günümüzde ve zamanımızda kadından başka sadece erkek türü olduğundan erkekler kullanılıyor. Başka yerlerde başka zamanlar da kim bilir?

2. madagascar, bu mesaj için teşekkürler

Mad Man With A Box OwenHarper kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    1
    15 Mesaja 20 Kez Teşekkür Edilmiş

beni en çok tamamen owen ı anlatan üç bölüm çok fena sarmıştı 2.sezonu izleyenler bilir reset,dead man walking,a day in the death bu üç bölümü çok sevmiştim ve

owen öldüğndede çok üzülmüştüm
    keşke geri gelse
    My son...the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name...Arthas.
    My child...I watched with pride as you grew into a weapon...of righteousness.
    and I know you will show restraint when exercising your great power.
    But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people.
    I tell you this, for when my days have come to an end...you shall be King...

4. OwenHarper, bu mesaj için teşekkürler

The Man Who Can't Die Weuiwer kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    29
    74 Mesaja 98 Kez Teşekkür Edilmiş

Valla bu sefer nasıl getirmeyi planlıyorsun. Eldiven için cesedimiz bile yok.

Mad Man With A Box OwenHarper kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    1
    15 Mesaja 20 Kez Teşekkür Edilmiş

işte olay o olsun owen bir sokakta uyansın ama patlamadan nasıl kurtulduğunu bilmesin bunu bulmaya çalışsın
    My son...the day you were born, the very forests of Lordaeron whispered the name...Arthas.
    My child...I watched with pride as you grew into a weapon...of righteousness.
    and I know you will show restraint when exercising your great power.
    But the truest victory, my son, is stirring the hearts of your people.
    I tell you this, for when my days have come to an end...you shall be King...

The Man Who Can't Die Weuiwer kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    29
    74 Mesaja 98 Kez Teşekkür Edilmiş

Ben de Owen'ı çok severim gelsin isterim ama çok mantıklı bir sebep lazım öyle çok komik bir dönüş yapmasın.

GERONIMO ! efozm kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Sep 2010
    Teşekkürler
    22
    5 Mesaja 18 Kez Teşekkür Edilmiş

Kesinlikle Torchwood'u 18 yaşın altındakilerin izlemesini istemem. Cinselliği geçtim dizide çokca siyasi,sosyal terimler kullanılıyor, olaylar yaşanıyor. Açıkcası belli bi yaşın altındaki kişilerin bunları anlayacaklarını pek sanmam. Kimse üstüne alınmasın ne kadar kültürel bilgin olursa olsun bazı şeyleri yaşadıkça anlarsın. Bu diziyi anlaman içinde bişeyler yaşaman lazım. Dizide herşeye değiniyorlar sadece bakmasını biliceksin. Doctor Who'yla kıyaslayanlar olmuş. "Doctor Who kadar olamaz" vs. diyenler var ; iki dizinin alakası yok Torchwood daha gerçekçi bir yapım, gerçek dünyayı daha iyi yansıtıyor. O olaylar olduğu sırada insanların yaşadıkları, duyguları. Mesela Children Of Earth, Miracle Day'e bakalım : böyle durumlarda dünyanın nasıl bir yer olacağı, işlenen senaryolarda gösteriliyor. Ama baktığımız zaman Doctor Who'da o kadar dünya işgal edildi fakat hiç birinde Torchwood'da olduğu gibi korkunç senaryolar olmadı. Doctor geldi günü kurtardı yoluna devam etti, dünya da sanki hiç bişey olmamış gibi günlük yaşantısına devam etti. Kesinlikle iki diziyi bir tutmayın. Önceden söylendiği gibi Doctor Who daha çok yaşı küçük olanlara hitap eden bir dizi. Miracle Day'deki kıyamet senaryosunu küçük çocuklara izletince aklından geçecekleri bir düşünün ?
    Bu mesaj en son " 25-09-2011 " tarihinde saat 03:05 PM itibariyle efozm tarafından düzenlenmiştir...
    Rory Williams Amy Williams

timE & spaCe <span style='color: #8B0000'>timE CraSh</span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2010
    Teşekkürler
    288
    49 Mesaja 74 Kez Teşekkür Edilmiş

Alıntı efozm tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Kesinlikle Torchwood'u 18 yaşın altındakilerin izlemesini istemem. Cinselliği geçtim dizide çokca siyasi,sosyal terimler kullanılıyor, olaylar yaşanıyor. Açıkcası belli bi yaşın altındaki kişilerin bunları anlayacaklarını pek sanmam. Kimse üstüne alınmasın ne kadar kültürel bilgin olursa olsun bazı şeyleri yaşadıkça anlarsın. Bu diziyi anlaman içinde bişeyler yaşaman lazım. Dizide herşeye değiniyorlar sadece bakmasını biliceksin. Doctor Who'yla kıyaslayanlar olmuş. "Doctor Who kadar olamaz" vs. diyenler var ; iki dizinin alakası yok Torchwood daha gerçekçi bir yapım, gerçek dünyayı daha iyi yansıtıyor. O olaylar olduğu sırada insanların yaşadıkları, duyguları. Mesela Children Of Earth, Miracle Day'e bakalım : böyle durumlarda dünyanın nasıl bir yer olacağı, işlenen senaryolarda gösteriliyor. Ama baktığımız zaman Doctor Who'da o kadar dünya işgal edildi fakat hiç birinde Torchwood'da olduğu gibi korkunç senaryolar olmadı. Doctor geldi günü kurtardı yoluna devam etti, dünya da sanki hiç bişey olmamış gibi günlük yaşantısına devam etti. Kesinlikle iki diziyi bir tutmayın. Önceden söylendiği gibi Doctor Who daha çok yaşı küçük olanlara hitap eden bir dizi. Miracle Day'deki kıyamet senaryosunu küçük çocuklara izletince aklından geçecekleri bir düşünün ?

Kim küçük çocuklara izletelim diye birşey dedi ki.Eğer forum bilgilerin doğruysa senin de izlememen gerek. 17 yaş yazıyor da ?
    .. is here..

Giriş Tarihi
    Sep 2010
    Teşekkürler
    22

Alıntı timE CraSh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Kim küçük çocuklara izletelim diye birşey dedi ki.Eğer forum bilgilerin doğruysa senin de izlememen gerek. 17 yaş yazıyor da ?
    18, ayrıca koskoca yazıdan sadece yaş sorununu mu çıkarttın ? O kadar yazıyı oku ama ilk cümleye takılı kal. Helal olsun sana !

timE & spaCe <span style='color: #8B0000'>timE CraSh</span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2010
    Teşekkürler
    288
    49 Mesaja 74 Kez Teşekkür Edilmiş

Evet yaş sorununu çıkarttım çünkü burada kimse izletelim demiyor. Üstüne basa basa o konudan bahşetmişsin. Ayrıca her konuda agresiflik yapmana gerek yok.Burada bir hayran topluğu olarak dostluk kuruyoruz. Söylediklerin çoğu defa tartışıldığı için yaş konusu dışında yorum yapma gereği duymadım.
    .. is here..

Giriş Tarihi
    Sep 2010
    Teşekkürler
    22

Alıntı timE CraSh tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Evet yaş sorununu çıkarttım çünkü burada kimse izletelim demiyor. Üstüne basa basa o konudan bahşetmişsin. Ayrıca her konuda agresiflik yapmana gerek yok.Burada bir hayran topluğu olarak dostluk kuruyoruz. Söylediklerin çoğu defa tartışıldığı için yaş konusu dışında yorum yapma gereği duymadım.
    baktığım zaman genel ortaokul, lise 1-2 olduğu için. Ve sıkıldım anlamadım gibi yorumlar olduğu için yaş konusunu özellikle vurguladım. Ama sen yargılamak için okuyosun orası ayrı

Toplam 3 sayfada 3 İlkİlk 123