Toplam 5 sayfada 5 İlkİlk ... 345
43 sonuçtan 41 ila 43 arası gösteriliyor

Konu: Torchwood Miracle Day Sezon Finali

Bookmark and Share   
    The Man Who Can't Die Weuiwer kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Teşekkürler
    29
    74 Mesaja 98 Kez Teşekkür Edilmiş

Elbette böyle bir şey olacaktı zaten.
    8Yatılı okuduğum için hafta içi sadece telden mesajları okuyabilirim ve cevaplayabilirim. Sohbetten yazmayınız.(Hafta içi.)

Yardım istemeden önce lütfen araştırınız bulamazsanız Dilek ve Ağlama Kutusu bölümüne konu açınız. Orada gerekli desteği bulabilirsiniz.

timE & spaCe <span style='color: #8B0000'>timE CraSh</span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2010
    Teşekkürler
    288
    49 Mesaja 74 Kez Teşekkür Edilmiş

Sanki Russell Dw'den ayrılışının intikamını Tw ile alıyor gibi. Belki ilerde David'i bile görebiliriz. Dizi oldukça iyi gidiyor ABD'de.
    .. is here..

Lord of GondoR koboy_901 kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Sep 2011
    Teşekkürler
    5
    7 Mesaja 7 Kez Teşekkür Edilmiş

Alıntı crazymania88 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    siz rex'in ölumsuz olmasını anlamadınız fılmın sonunu tekrar ızleyın orda gwen demıstı sanırım:

"madem blessing bu kadar nazik neden morfik alan kalkmadan 1 canı daha kurtarmadı!" demişti Gwen.

Blessing yeteri kadar nazikti hatta bunu yaptı ona kanı geri getiren ve herşeyi eski haline getiren Rexi ölümden kurtardı.

bu cümle Rex'i ölümsüz yaptı anladınız mı?
    Yani T. Russell çoğu kişinin dedigi gibi olayı kana baglayıp diziyi berbat etmedi olay kanla alakasız gelişti sanırım bunu anlayan cok az kişi oldu.
    Jack i olumsuz yapan fixed point yapan rose du fakat Rex i fixed yapan Blessing oldu sanırım bu ayrıntı bır tek benım gozume takıldı ben rex i canlı gorunce cok sevındım rex'i baya sevmıstım esther e cok uzuldum .
    Ben yeni izledim bölümleri bundan bahsedicektim ama sen yazmışsın zaten Jack uzayda veya başka galaksilerde hep ölümsüz çünkü zamanda sabit bir nokta ancak rex in öyle olduğunu sanmıyorum. Rex sonuçta lütuf sayesinde döndü lutüfsa sadece dünyayı etkiliyor. Yani Rex sadece dünyada ölümsüz.

Toplam 5 sayfada 5 İlkİlk ... 345

Bu Sayfayı Paylaş

Bu Sayfayı Paylaş

Gönderme izinleriniz

• Yeni konular açamazsınız
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •