linklerde sorun yok dimi ? :S

linklerde sorun yok dimi ? :S

torrent kabul etmiyo bu linkleri arkadaşlar..bi baarmsınz
bende becerememiş olabilrm torrent kullanmadım hiç ayarları ettim ama...
Nasıl kabul etmez bende ediyor hangi torrent programı kullanıyorsun. Linki yapıştır çıkan linklerden monova.org gir mesela orda download via torrent diye yere tıkla.torrent dosyasını indir o dosyayı torrent programı ile aç.
Bu mesaj en son " 22-06-2010 " tarihinde saat 01:19 PM itibariyle The Doctor tarafından düzenlenmiştir...
MEDIA Bölümüne Video ekleyebilirsiniz.
Online Klasik Seri(Eksiksiz)
Doctor Who Türkiye Araç Çubuğu
Türkçe Yazım Kılavuzu
Lütfen özel mesaj ile bana sitemiz hakkında görüş, öneri vs. yollamayınız. Bu iş için sitemizin "öneriler" bölümümü kullanınız. Oraya açacağınız konular özenle cevaplandırılacaktır.
Lütfen Online bölümde(Ya da diğer bölümlerde) sorun olduğunda bölümüyle(Konusuyla) "Bozuk Konuları Bildir" kısmından bize bildiriniz.

utorrenti kullanıyorum .. dediğini daha sonra deniyeceğim önce dizi hkkında yorum yapılmasını bekliyorum biraz daha çocuk dizisi diyenler var da acaba çokmu abartı merak ediyorum![]()
Sarah Jane Advantures izlememiştim izliyeyim dedim de... 30kb'la indiriyor. hani çok anladığımdan değil amagenelde download hızım 600kb'larda oluyor. inmez böyle bu ya :/
"Do you wanna come with me? 'Cause if you do then I should warn you, you're gonna see all sorts of things. Ghosts from the past; Aliens from the future; the day the Earth died in a ball of flame; It won't be quiet, it won't be safe, and it won't be calm. But I'll tell you what it will be: the trip of a lifetime."
The Doctor
arakadaşlar türkçe altyazıyı gömmeden kullanabilmek için BS player ile videoyu açn snra alt yazıyı sürkleyn.. İşe yarıyoo.. =) =)
I'm Not just The Time Lord I'm The Last of Time Lord
teşekkürler.

İndirme hızı yavaş ama yinede indirdim.Türkçe alt yazı isteyenler ise ;
http://divxplanet.com/sub/s/154457/T...dventures.html
Alt yazıyı eklemeyi yaptım.Kullandığım program "virtualdub". Sizde isterseniz bu programı kullanın.
http://forum.donanimhaber.com/m_6162548/tm.htm
Bu Sayfayı Paylaş