İyi hadi bakalım.Yav arkadaşlar hepinizin ne kadar geniş bir hayal gücü var.Sizin hepinizi ayakta alkışlıyorum![]()

İyi hadi bakalım.Yav arkadaşlar hepinizin ne kadar geniş bir hayal gücü var.Sizin hepinizi ayakta alkışlıyorum![]()
üzgünüm ama 1 bölüm daha kaldıramam. okudukça yazma isteğimi kaybediorum ve yazma isteğimi kaybetmek istemiyorum. bu olmasa bile ciddi bir şeklide kalbim çarpıyor ve gerçekten çok ciddi konuşuyorum. annem ne oldu sana diyip duruyor.
Ölümde buldum ölümsüzlüğü
Her ışık bir gün söner ve bittiği yerde daima karanlık vardır.
bide adminciğim. facede yazıyı paylaşırken benim yani roseun tasarladığı imzayı kullanmışsın. benim niye haberim. yok? neyse çaka yapıyorum ama keşke bi söyleseydiniz.
"Demons run when a good man goes to war.
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war.
Friendship dies and true love lies,
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war..."
Görünenin Ardındaki Sır Perdesini Aralayın...
Mavi Kutunun Gölgesinde
bir yerden kalp ilacı alır okurum o zaman. bu arada sağol
Free Spirit, bahsetmiştim sana çok güzel diye. Gerçekten 10 bölümü oku ve otur ağla o derece mükemmel ayrıca Osman benim yorum yapmama gerek varmı? Ben daha önce yapmıştım yorumları.
I am The Master, You will obey me! Obey me! Obey! Obey!
ağlatıcaksa hiç okumayım. 1 bölüme zor dayanıyorum ben. hoy bana bir fenalık geldi. kalbim bir tuhaf oldu. daha dayanamıycam. tekrar gelicem.
kurgu betimleme ilerleyiş akıcılık her şey güzel devamı bekleniyor osmiyum =))
aslında geri kalan 9 bölümü de bana mail atabilirsin hemen hepsini okumak istiyorum =)
"Demons run when a good man goes to war.
Night will fall and drown the sun
When a good man goes to war.
Friendship dies and true love lies,
Night will fall and the dark will rise
When a good man goes to war..."
Görünenin Ardındaki Sır Perdesini Aralayın...
Mavi Kutunun Gölgesinde
Cidden çok başarılı bir fanfiction.Devamını bekliyoruz Osman![]()
"I've been looking for a word. A big, complicated word, but so sad. I found it now."
"What word?"
"Alive. I'm alive."
"Alive isn't sad."
"It's sad when it's over. I'll always be here, but this is when we talked. And now even that has come to an end. There's something I didn't get to say to you."
"Goodbye?"
"No. I just wanted to say, Hello. Hello, Doctor. It's so very, very nice to meet you."
"Please. I don!t want you to."
Bu Sayfayı Paylaş