Sadece pilot bölümünü ve revenge of the slitheen'in 1.bölümünü izledim.ilk izlenimlerim DW'nun daha genç bir kesime yani çocuk diyebileceğimiz bir kesime hitap edilmiş gibi Torchwood'da fazlasıyla argo ve cinsellik ön plana çıkarılmıştı.Karakterlerden en ilginci bence Luke Smith nedeni de 10000 insanın bilgsiyle donatılması ve tüm insani şeylere uzak olması,akıl küpü ve konuştuklarını çok az insan anllıyor sanki doktor'un büyümüşte küçülmüş hali bu yaşta bu kadar zeka ile fazla yaşayamaz.Maria adlı karaktere gelelim annesi ile babası ayrılmış kısmen psikolojik bunalımda yeni bir hayat düzenini uzaylılarla daha heyecanlı hale getirmek istiyor.K9'u maalesef pasif bir görevde gördüm oysa ki oldukça etkili olabilecek birşeydi.Elimden geldiğince ileri ki bölümleri de izleyeceğim sanırım 3.sezonun sonlarına kadar gelmiş hatta 4.sezonu da olacak.Eski serileri izlemediğim için Sarah Jane eskiden fiziksel görünümü
dışında nasıl olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.Sonik tornavida'yı ruj şeklinde görmek oldukça ilginçti..

Alıntı Yaparak Cevapla

ve 4. sezonu sabırsızlıkla bekliyorum

Bu Sayfayı Paylaş