Toplam 3 sayfada 3 İlkİlk 123
27 sonuçtan 21 ila 27 arası gösteriliyor

Konu: Torchwood Beklentilerimize Cevap verebiliyor mu?

Bookmark and Share   
    Gallifreyan yigit-2488 kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2010
    Teşekkürler
    1
    3 Mesaja 5 Kez Teşekkür Edilmiş

Evet arkadaşlar torchwoodun 4.sezonun çekileceği kesin ama kadro net değil sadece gwen ve kaptan jack'in döneceği kesin inş. bbc torchwood için russel t davies ile anlaşmışken arada russel t davies ile doctor who içinde anlaşır hazır herkesle anlaşıyor david'ide çağırır russel da yarartıcı bir senorya ile davidi diziye geri döndürür keşke deil mi ???

Consulting The Mentalist kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Feb 2010
    Teşekkürler
    581
    292 Mesaja 435 Kez Teşekkür Edilmiş

DW yokluğunda Torchwood'un 2.sezonunu izlemekteyim DW yokken idare edebiliyoruz..
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_lbqtd2X6Pz1qadjwto1_500.jpg

Sherlock Holmes:Benim işim başkalarının bilmediğini bilmektir.

Gallifreyan Nurithilwen kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2010
    Teşekkürler
    1
    1 Mesaja 1 Kez Teşekkür Edilmiş

Alıntı ktlhn tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    ya bi bölümde hani jacki n sevgilisni gösteriyodu ya..kız olanı kutuyu açıyor bir kaç erkek ve bir kız.. dedim bu adam gay erkelerde sevgilisidir heralde sonra bişey gördüğümü sandım bi kaç kere baktım ama tam emin olmamıyorum ordakilerden biri atatürk müydü ve bu bir göndermemiydi emin değilim ama benziyo çünkü bi resim ona
    Hangi bölüm ki o Bende bakiyim bi sanmıyorum öle oldugunu ama merak ettim ..

Councillor ktlhn kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jun 2010
    Teşekkürler
    19
    23 Mesaja 59 Kez Teşekkür Edilmiş

hangi bölüm olduğunu hatırlamıyorum

Castellan Prenses kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jan 2011
    Teşekkürler
    60
    52 Mesaja 79 Kez Teşekkür Edilmiş

Alıntı yigit-2488 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
    Evet arkadaşlar torchwoodun 4.sezonun çekileceği kesin ama kadro net değil sadece gwen ve kaptan jack'in döneceği kesin inş. bbc torchwood için russel t davies ile anlaşmışken arada russel t davies ile doctor who içinde anlaşır hazır herkesle anlaşıyor david'ide çağırır russel da yarartıcı bir senorya ile davidi diziye geri döndürür keşke deil mi ???
    Ahh keşke! )

Castellan Prenses kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jan 2011
    Teşekkürler
    60
    52 Mesaja 79 Kez Teşekkür Edilmiş

Açıkçası ben sevdim ve gerçekten heyecanlandıran/korkutan bölümleri vardı ki daha ilk sezondayım. 4. bölümdü sanırım (Ianto'nun cyber sevgili) bölümü gerçekten çok güzeldi! Zaten o bölüm sayesinde izleyemeye devam ettim.
    ohdear ve yigit-2488'e katılıyorum. Ben öyle izlemedim ama öyle izleseydim daha çok keyif alacağıma eminim.

The Doctor Donna Earth Girl kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Aug 2011
    Blog Girişleri
    1
    Teşekkürler
    1,875
    183 Mesaja 262 Kez Teşekkür Edilmiş

Ben DW'yi birkaç yıldır uzun hikayeli bir nedenden dolayı izleyemiyordum.(İşte bu kadar fantastic olarak hala devam ettiğini bilseydim kesin izlerdim.)Torchwood'a bu sabah bir bak tım,yorumlardan dolayı biraz tırsıp izledim ama şimdi s1 6. bölümdeyim vallahi muhteşem gidiyor,az kalsın DW'den daha çok sevicektim.Bence sevilmemesinin nedeni tarzlarındaki farklılık.Torchwood her konuda net,doğası bunu gerektiriyor açıklanamayan en güzel örgür Ama Doctor Who doğası gereği fazla fantastic.Zaten fantastic olmasaydı Doctor bizim tanıdığımız gibi bir karakter olmazdı.Yine de söyleyeyim birbirlerini fazlasıyla tamamlıyorlar.Torchwood Dünya'da tüm doğaüstü,bize muhteşem gelen şeylerden arta kalan leşleri bize apaçık sunuyor-elbette tamamını sunucak değil o yüzden bir parça göstermesi bile fazlasıyla yeterli-.DW kesinlikle arada sırada acı yüzünü çıkarsa da fantasticlikten kurtulamıyor çünkü ne olursa olsun Bizim Doctor'umuz acısını belli etmez.Bence bunu ilk yaptığında tüm bu acıları unutacağını,gömeceğini sandı ama sonra bunu bir türlü engelleyemedi ve bu canının apaçık daha çok yakıyor.

Toplam 3 sayfada 3 İlkİlk 123