Toplam 32 sayfada 1 12311 ... SonSon
311 sonuçtan 1 ila 10 arası gösteriliyor

Konu: Legend of The Tenth Doctor's

Bookmark and Share   
    President sema kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    0
    552 Mesaja 710 Kez Teşekkür Edilmiş

Varsayılan Legend of The Tenth Doctor's

Arkadaşlar aslında bu hikayemi fanart ve fanfiction genel başlığı altında yazıyordum ama kimsenin dikkatini çekmediği için ben de buraya yazmaya karar verdim.Yani Senaryolarınız bölümüne yazacağım artık.Hikayelerimi umarım beğenirsiniz.İlk iki bölüm özel bölüm niteliğindedir.(NOT: Daha yeni yazmaya başladığımdan hatalarım olabilir.Eğer hatam olursa lütfen çekinmeden eleştirirlerinizi yazın.Ben de düzeltmeye çalışırım.)İşte ilk özel bölüm.
    ÖZEL BÖLÜM PART 1:GERÇEKLİK
    Her zamanki gibi yine çalar saatim 07:50 de çalmıştı.Yorganımın içinden başımı ve kollumu çıkarıp saatimi kapattım.Yeni bir gündü ama bana göre yine her zamanki gibi sıradan ve sıkıcı bir gündü.Yataktan kalkmak istemedim ama mecburdum çünkü dersaneye gitmeliydim.Hemen yatağımdan kalktım.Üzerimi değişmeden önce her gün yaptığım gibi odamın penceresinden sokağa baktım.Her şey aynıydı.Hiç değişik bir şey yoktu.Ve bu yüzden de canım sıkılıyordu.
    Dışarı bakmaya dalmışken ''-Sema hadi kahvaltıya!'' sesiyle bir anda kendime geldim.Bu seslenen teyzemdi ve benim bu saatte kaltığımı bilirdi.''-Geliyorum.5 dakika içinde oradayım.''diye bağırdım.Canım teyzem her zaman beni düşünürdü.Üzerimi giyinmiş ve tam aşağıya inmek üzereyken birden aklıma bir şey gelmişti.Nasıl da unutuyordum.En sevdiğim defterimi almayı unutmuştum.Tekrar odama çıktım.Defterimde Doctor Who'yla ilgili herşey vardı ve dış yüzeyi TARDİS mavisiydi ve Doctor un günlüğüne benziyordu.
    Nihayet aşağıya inmiş,kahvaltımı yapmış ve dersanenin yolunu tutmuştum.Yoda giderken bir ses duymuştum sanki.Çok tanıdıktı.Arkamı dönüp sesin geldiği tarafa baktım.Ama hiç bir şey yoktu.İçimden,''Acaba bu şey olabilir mi?''diye geçirdim.''-Yok canım olamaz böyle bir şey.İmkansız.O gerçek değil ki.Yola konsantre ol Sema yola.''
    Dersanenin bitmesini iple çekmiştim.Sanki zaman benimle oyun oynuyordu bir türlü geçmek bilmiyordu.Nihayet çıkma saati gelmiş ve zil çalmıştı.Hızlı adımlarla evin yolunu tuttum.Yolda aklım hala sabahki duyduğum sesteydi.''Acaba mümkün olabilir mi?''diye düşünüp duruyordum.Bu düşünceye o kadar dalmıştım ki az kalsın yanlış bir eve girmek üzereydim.Neyse ki evimiz komşumuzun karşısındaydı.
    Eve gelmiştim.''-Teyze evde misin?Ben geldim.''diye seslendim.Görünüşe göre evde kimse yoktu.Bunu fırsat bilerek hemen derslerimin başına oturdum.Bir yandan ders çalışıyor,bir yandan da hala sabah duyduğum sesi düşünüyordum.Zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım.Teyzem eve gelmişti.''-Sema ben geldim.''diye bağırmıştı.Sonra da,''-Yemek 1 saate kadar hazır olur.''demişti.
    Yemekten sonra hemen televizyonun başına oturdum.Teyzem,''-Ben komşuya gidiyorum.Sen yanlız başına korkmazsın değil mi?''dedi.Ben de,''-Yok yok korkmam.Sen git.''dedim.
    Evde yanlız başımaydım.Neyse ki korkan biri değildim.Bu yüzden de teyzem sık sık komşuya giderdi.Ama bugün özellikle gitmesini istiyordum.Çünkü TV'de Doctor Who vardı.Kanalı hemen Cnbc-e'ye çevirdim.Reklam vardı.Ne sıkıcı.Reklamın bitmesini bekledim.Nihayet reklam bitmişti.Ama ortada bir sorun vardı.Reklam bitmesine rağman hala dizi başlamamıştı.Saate baktım.22:00 idi.Neden başlamamıştı?Çok meraklanmıştım.
    Diziyi beklerken susamıştım.Su içmek için mutfağa gittiğimde salondan bir ses gelmişti.Hemen salona koştum.İçeri girdiğimde ''NE?!''dedim.Bu nasıl olabilirdi?Acaba bu bir rüya mıydı?Hemen kendime bir çimdik attım.Acımıştı.Ama rüya değildi.Bu TARDİS'ti ve salonumuzun tam oratsındaydı.Daha şakınlığım geçmemişken TARDİS'in kapısı açıldı.İçinden uzun boylu,yakışıklı,dik saçlı ve mavi takım elbiseli,takım elbisesinin altına converse giyen tuhaf bir adam çıktı.Bu adamı tanıyordum elbetteki.Bu Doctor'du.Doctor ve ben aynı anda,''NE?!''diye bağırdık.
    (1.BÖLÜMÜN SONU)
    Legend of The Tenth Doctor's 2.sezon bugün başladı.Haberiniz olsun.Okumadan geçmeyin.

5.DOCTOR: HOW ARE YOU?
    10.DOCTOR: OOVV BRILLAND

2. 9 kullanıcı, bu yararlı mesajı için sema kullanıcısına teşekkür etti:

Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    0

ÖZEL BÖLÜM PART 2:İLK TANIŞMA
    Doctor'un şaşkınlığı hemen geçtikten sonra bana doğru yürüdü.''-Merhaba.''dedi.Ben hala şaşkınlık içerisindeyken Doctor devam etti.''-Ben Doctor'um.Peki ya sen kimsin?''Şaşkınlığım geçtikten sonra,''-Ooovv,bu muhteşem bir şey.''dedim.Doctor,''-Ne?Nedir o muhteşem olan?''diye sordu.Ben de,''-Sensin.''dedim.Doctor anlamamış bir ifadeyle bana bakarken,''-Neyse ben de Sema.Sema Çelik.''dedim.Doctor,''-Tanıştığıma memnun oldum Sema.Ben de adımı tekrar söylüyorum Doctor.Bana burasının neresi olduğunu söyler misin?Ben neredeyim?''dedi.Ben de,''-Ben senin kim olduğunu zaten biliyorum.Ve nerede olduğunu da söyleyeyim.Türkiye'desin ve Nevşehir'desin.Burası da benim evim.Şu anda da salonun tam ortasındasın.''
    Bunu söyledikten sonra Doctor bir anda,''-Sen benim kim olduğumu nereden biliyorsun?Uzaylı mısın?Slitheen misin yoksa?''dedi.Ben de onu sakinleşmek için,''-Yok yok.Sakin ol.Ben Slitheen falan değilim.Uzaylı da değilim.İnsanım.Hem Slitheenler gaz çıkarıyorlardı.Ben hiç gaz çıkardım mı çıkarmadım.Yani ben bir insanım.İstersen sonik tornavidanla beni bir kontrol et o zaman rahatlarsın.'' Doctor yine,''-Benim bir sonik tornavidam olduğunu nereden biliyorsun?''diye sordu.''-Biliyorum işte.''Ben bu cümleyi dedikten sonra Doctor beni kontrol etmeye başladı.Doctor,''-Evet sen bir insansın.Ama benim hakkımda bu kadar şeyi nasıl biliyorsun?''
    Doctor'un bu şaşkın halini seviyordum.Onu biraz daha şaşırtmak için devam ettim.''-İstersen seni biraz daha şaşırtayım ne dersin.Sen bir zaman lordusun.Sonuncu olanı.Bu güzel kulübenin adı da TARDİS.Zaman ve mekan içinde göreceli uzay.Yani bir zaman makinesi.Bunula Vorteksin içinden geçiyorsun.Ayrıca içi dışından daha büyük.Ve sen 900 yaşındasın.Bir de unutmadan şunları söyleyeyim.Senin bedenin ölümcül bir yara alırsa hemen yeniden canlanıyorsun ve bunun adına da regeneration(rejenerasyon)diyorsun.Bugüne kadar 10 kez değişim geçrdin.TARDİS'te öyle.10 kez içi değişti.Ve TARDİS her dili çeviriyor bununla birlikte konuşmamı bitirriyorum sayın ve değerli Doctor cum.''
    Ben bunları söyledikten sonra Doctor şaşkınlıkla bana bakmaktaydı.Ben,''-Doctor iyi misin?Ne oldu ya yanlış bir şey mi dedim.Doctor,Doctor bir ses ver kaldın öylece.Bir ses ver bir mi ver yoksa korkudan şimdi bayılacağım şuraya.Doctor?!''Doctor bir süre sonra kendine geldi ve,''-Kimsin sen?Bu kadar şeyi nereden biliyorsun?Nasıl nasıl?''dedikten sonra,''-Sen iyi misin onu söyle bana bakayım.''dedim.Doctor da,''-İyiyim iyiyim.''dedi.''-Oh iyi o zaman haydi gidelim.''dedim.
    Doctor bir an tereddüt etti ve,''-Ama şey.''dedi.Tam TARDİS'e binecekken arkamı döndüm,''-Ne?Seninle gelmemi istemiyor musun?Ama neden?'' Doctor da,''-Hayır onu kastetmedim.Benimle gelenlerin hayatlarını mahvediyorum.Birisi beni terk etti,birisi de başka birini buldu.Sonunda da hep kalplerimi kırdılar.Şimdi senin de hayatını mahvetmek istemiyorum.O yüzden.''dedi.Bunu söylediğinde o kadar üzülmüştüm ki ben de,''-Merak etme benim için o sözler geçerli değil.Seni hiç bırakmayacağım söz veriyorum.''dedim.Doctor da,''-O zaman haydi gidelim.''diyerek o önden ben de arkadan TARDİS in içine girdim.
    TARDİS in içindeyken Doctor bana şöyle bir baktı.''-Gerçekten de çok ilginç birisin.Neyse nereye gitmek istersin?diye sordu.Ben de,''-Hiç farketmez.Neresi olursa''dedim.Doctor TARDİS i çalıştırdı ve böylece yolculuğum başlamış oldu.
    Legend of The Tenth Doctor's 2.sezon bugün başladı.Haberiniz olsun.Okumadan geçmeyin.

4. 7 kullanıcı, bu yararlı mesajı için sema kullanıcısına teşekkür etti:

Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    0

BÖLÜM 1: DEVASA KAPLANLAR
    TARDİS'in içindeydim.Doctor monitöre bakıyordu.Ben de bir köşeden Doctor'u seyrediyordum.Ne kadar muhteşem gözüküyordu.Doctor kendisine baktığımı farketti ve bana,''-Ne oldu?Neden bana öyle bakıyorsun?''diye sordu.Ben de,''-Hiç.Yok bir şey.Hala senin gerçek olduğuna inanamıyorum.O yüzden.Bir de ne kadar muhteşem gözüktüğüne bakıyordum.''dedim.Doctor,''-Çok teşekkürler.Ama ben zaten gerçeğim.Neden sürekli benim gerçek olduğuma inanamadığını söylüyorsun?''diye sordu.''-Yani sen bir dizi karakterisin.Ondan dolayı.'' Doctor,''-Ne?Dizi mi?Ne dizisi?''diye sordu.Ben de,''-Senin hakkında dizi yazıldı.O kadar hayranım ki diziye ve sana.'' Bunu söylediğimde Doctor iyice meraklanmıştı,''-Peki bu dizinin adı nedir?''diye sordu.Ben de,''-Dizinin adı Doctor Who.''Doctor un şaşkınlığı bir kat daha arttı ve ''-Vay canına.''dedi.
    Doctor'un şaşkınlığı geçmişti.Tekrar monitörün başına geçti ve,''-Evet az sonra ineceğiz.Sarsılmaya hazır mısın?''dedi.''-Tabii ki.Bunu hep merak etmişimdir zaten.''dedim.''-O zaman bir yerlere sıkı tutun.Çünkü sarsılırken hiç hoş olmuyor.''dedi Doctor.Bu sözlerden sonra TARDİS sarsılmaya başlamıştı.Ben sıkıca tutunurken Doctor da sürekli,''-Sıkı tutun.Düşmemeye çalış.''diyordu.
    Nihayet TARDİS in sarsılması geçmiş ve yere iniş yapmıştık.Doctor bana,''-İyi misin?''diye sordu.''-İyiyim,iyiyim.Gerçekten de sarsılırken hiç hoş olmuyormuş.''dedim.Doctor,''-Üzgünüm.''dedi.''-Yok canım senin suçun değil.''diye onu teselli ettim.Sonra Doctor'a dönüp,''-Neredeyiz?''diye sordum.Doctor da,''-17.gezegen olan Tigerius H-90 dayız''dedi.''-Vay canına.''diyebilmiştim sadece.Doctor,''-Haydi gezegeni biraz gezelim ne dersin?''diye sordu.Ben de,''-Olur.''diye cevap verdim.
    Gezmeye başladık.Gezegen çok ilginçti.Yolların bir kısmı mermer,bir kısmı fayans ve bir kısmı da asfalttı.Her tarafta devasa binalar vardı.Ve bu binaların bir kısmında çatı yoktu.Hava parçalı bulutluydu ve gökyüzünde 4 tane güneş olmasına rağmen gezegenin sıcaklığı idealdi.Ve dünyadakine benzer oksijen vardı.Gökyüzü sarıydı.
    Gezegende kaplana benzeyen boyları 2 m olan devasa yaratıklar vardı.Hepsinin renkleri farklıydı.Göz renkleri kırmızıydı ve birbirleriyle konuşurlarken sivri dişleri ortaya çıkıyordu.Aynı insanlar gibi giysi giymişlerdi.Tek farkları vardı o da insanlar gibi iki ayaklarının üzerinde yürüyorlardı.Doctor'a dönüp,''-Bu yaratıklar aynı kaplana benziyorlar.''dedim.Doctor,''-Bunların ismi Tigerius Pelirius'tur.Onları kızdırmak istemezsin.Kızdıkları zaman çok vahşi olabiliyorlar.''dedi.İyice merak etmiştim.''-Vahşi derken kastettiğin dünyadaki kaplanlar gibi mi vahşiler?''Doctor,''-Evet onlara benzer yanları var ama bunlar onlardan 2 kat daha vahşi.Enerjini senden emip kendilerine aktarıyorlar.Bu sırada kalbin durabiliyor.Ve eğer 15 dakika içinde enerjin ondan geri alınmazsa işin bitti demektir.O yüzden onları kızdırmamalıyız.Dikkatli olalım.''dedi.
    Bunu söylediğinde ürkmüştüm.Ama neyseki bu tür şeyleri dizide de gördüğüm için hemen sakinleştim.Bu gibi durumlarda da neler olduğunu biliyordum.Bu gezegeni sevmiştim tabii kaplanlar hariçti.Doctor un son söyledikleri aklımdan hiç çıkmıyordu.''EĞER 15 DAKİKA İÇİNDE ENERJİN ONLARDAN GERİ ALINMAZSA İŞİN BİTTİ DEMEKTİR.''Ya böyle bir şey başımıza gelirse yada daha kötüsü Doctor un başına gelirse?Bunu düşünmek bile korkunçtu.Bunu kafama takmamaya çalıştım nede olsa Doctor yanımdaydı ve evrendeki herkesi korurdu.Bu düşünceye dalmışken Doctor bana döndü,''-Ne oldu?Çok düşüncelisin.''dedi.''-Yok yok bir şey.İyiyim ben.''demekle yetindim.
    Bu sırada Doctor yolun karşısından gelen bir parıltıyı farketti.Hemen o yöne doğru ilerledik.Karşıya geçtiğimizde bir ara sokağa girmiştik.Parıltı bizden iki adım uzaktaydı.Doctor,''-Haydi onun ne olduğuna bakalım.''dedi.Parıltının yanına varmıştık.Doctor hemen gözlüğünü taktı ve o şeyi incelemeye başladı.Sonik tornavidasıyla onu taradı ve sonunda,''-Bu bir enerji taşı.Bir Tigerius'a ait ama bu buraya nasıl gelmiş olmalı?''dedi.Doctor taşın nereden geldiğini bulmaya çalışırken bir anda kükremeye benzer bir ses duyduk.''-Bu da ne böyle?'' diye Doctor'a dönüp sordum.Bunu sorduğum anda yolun karşısında bir kaplan belirdi.Kırmızı gözleriyle bir bana bir Doctor a bakıyordu.O sırada Doctor un elindeki enerji taşını farketti.Sivri dişlerinin arasından hırlama sesi çıkardı.Doctor yavaşça olduğu yerden doğruldu.Elimi tuttu ve ''KOŞ!''dedi.O anda koşmaya başladık.Kaplan da arkamızdan kükreyerek koşmaya başladı.Biz hızlıydık ama kaplan bizden daha hızlıydı.Koştuğumuz sırada Doctor a,''-Bu bize yetişiyor.Ne yapacağız.Bir şeyler yap.''dedim.
    Doctor'un o sırada gözüne bir bina takıldı.''-Haydi şuraya girelim.''dedi.Tam binaya girmiş ve kapıyı kapatmıştık ki kaplan binanın kapısını kırıp içeri girdi.Girdiği anda bize doru kükremeye başladı.O kadar korkmuştum ki ne yapacağımı bilemiyordum.Peki şimdi ne olacaktı?Ya birimizden birinin enerjisini alırsa?Hele Doctor unkini?Ne yapacaktık?Doctor korktuğumu görmüştü ve bana dönüp''-Güven bana.''dedikten sonra kaplan Doctor u bayılttı ve ben ''-Doctor!'' diye bağırdıktan sonra beni de bayıltmıştı.

6. 4 kullanıcı, bu yararlı mesajı için sema kullanıcısına teşekkür etti:

Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    0

Rica etsem yetkili bir arkadaşım fanart ve fanfiction genel başlığına bakıp hikayelerimi oradan kaldırabilir mi?Çünkü artık bu bölüme devam edeceğim de.Bu iyiliği benim için yaparsa sevinirim.Neyse ben diğer bölümü de ekleyeyim.İşte diğer bölüm.
    BÖLÜM 2: ZAMANA KARŞI YARIŞ
    ''-Sema,Sema.Beni duyuyor musun?Sema?!'' Biri bana sesleniyordu.Yatağımda mıydım?Ama yatağımdaysam neden soğuktu?Ve yastığım da çok sertti.Bir terslik vardı.Neler oluyordu?''-Sema,Sema?!''Bu kez sesi tanımıştım.Bu Doctor'un sesiydi ve endişeli bir tonda bana sesleniyordu.''-Sema,beni duyuor musun?''Gözlerimi zorlukla açabilmiştim.Doctor başımdaydı.Doctor'a bakıp,''-Evet seni duydum.Off başım.''Doctor,''-İyi misin?''diye endişeli bir şekilde sordu.Onu rahatlatmak için,''-İyiyim.Merak etme.Sadece ufak bir baş ağrısı şimdi geçer.''dedim.Doctor da,''-Oh,iyi.''dedikten sonra yerden beni kaldırdı.
    Hala binanın içindeydik.Ve kaplan da ortalarda gözükmüyordu.Doctor'a dönüp,''-Haydi kaplan gelmeden bir an önce buradan gidelim.''dedim.Doctor'un yüzünde üzgün bir ifade belirdi ve,''-Üzgünüm,çok çok üzgünüm.''dedi.Bunu söylediğinde başımızın iyice dertte olduğunu anlamıştım.''-Ne oldu Doctor?Bir şey mi var?''dedim.Doctor da,''-Bir şey yok.''dedi.Ben de,''-Hadi canım sende.Sen bunu ne zaman söylesen olaylar daha da kötüleşmiş olur.Hem çokta kötü bir yalancısın.Şimdi bana yalan söylemeden durumu anlat bakalım.Neden gidemiyoruz?''Doctor,''-Sen bunu nerden...Ah neyse.Gidemiyoruz çünkü bir enerji alanının içindeyiz.Etrafımız görünmez bir kalkanla çevrili.Eğer çıkmaya çalışırsak yüksek enerji yüzünden yaralanabiliriz.Bu yüzden burada sıkışıp kaldık.''dedi.Ardından da yüzünde yine üzgün ifade belirdi.
    Doctor'un bu hali beni üzmüştü.''-Doctor üzülme.Bu alandan kurtulmak için bir şey buluruz.Sonuçta sen çok zekisin.Bu gibi durumlarda ne yapılacağını bilirsin.Acaba buradan kurtulmanın bir yolu var mıdır?''Bunu söylerken Doctor'un aklına bir şey gelmişti.''-Aslında her zaman böyle enerji alanlarında bir açıklık vardır.Ama bu alanda açıklık var mı bilemiyorum.''dedi Doctor.Sonra hemen sonik tornavidasını çıkarıp alanı taramaya başladı ve,''-Buldum!''diye bağırdı.Yanına gittim,''-Nerede?Neresi açık?''diye sordum.Doctor,''-Tepemizde bir açıklık var.Ama oraya nasıl ulaşacağız?''dedi.Yüzüme bir gülümseme gelmişti.Doctor gülümsediğimi görünce,''-Niye gülümsediğini sorabilir miyim?''dedi.Tepeye bakmayı bırakıp başımı Doctor'a çevirmiştim,''-Sana bir şey söylemeyi unuttum.Ben bir sporcuyum.Dövüş sporlarının yanında akrobasi dersleri de almıştım.O yüzden.''
    Doctor şaşkın bir ifadeyle,''-Dövüş sporları mı?Ve akrobasi dersi öyle mi?Vay canına.''dedi ve ekledi,''-Yani sen şimdi açıklıktan dışarı çıkabilirim diyorsun.'' ''-Evet Doctor'cum.Aynen öyle.Ders esnasında bu tür zor durumlarda ne yapılacağını öğrenmiştim.Akrobasi hareketiyle oradan çıkacağım.Sana işaret verince beni açıklığa fırlat.Ben de dışarı çıkacağım.''dedim.Doctor da,''-O zaman dikkatli ol.Dışarı çıktığın zaman karşıda gördüğün mavi kolu aşağı indir ve gerisini bana bırak.''dedi.Ben de''-Olur.''dedim.
    Biz planımızı yapmışken kaplan gürültüyle içeri girdi.Bize doğru kükreyerek konuşmaya başladı.''-Benim adım Slader Fantom.Ve sizde bana ait olan bir şey var.Onu sizden alacağım.Aldıktan sonra da enerjinizi emip sizi yok edeceğim.''dedi.Doctor alaycı bir tonla ''-Öyle mi?Bunu görmek isterim doğrusu.Ha bu arada ben Doctor.Tanıştığıma memnun oldum.Bu arkadaşım adı da Sema.''dedi.Kaplan Doctor'un bu ses tonundan hiç hoşlanmamıştı.Doctor'a dönüp,''-Doctor mu?Demek sen o'sun.Zaman Lordu.Senin enerjini almak benim için büyük bir zevk olacak.İlk önce seni yok edeceğim sonra da sıra arkadaşına gelecek.''dedi.Doctor,''-Ona zarar vermene izin vermeyeceğim.''dedi.Ben de,''-Doctor'a zarar vermene engel olacağım.''dedim.Kaplan,''-Beni durduramazsın.''diye beni tehdit etti.Doctor bana dönüp,''-O haklı.Karşılık verebileceğini biliyorum ama o senden çok büyük ve senin zarar görmeni istemiyorum.Seni de kaybedemem.''diye fısıldadı.''-O halde planımızı uygulayalım.Dur,ama Doctor ya kaplan senin enerjini alırsa ben ne yapacağım?''dedim.Doctor,''-O zaman enerjimi almaya başladığı sırada ben sana taşı fırlatacağım sen de taşı kaplanın tam göğüsüne doğru atacaksın.Kaplan yok olduğunda enerjim bana geri dönecektir.Yapabileceğini biliyorum güven bana.''dedi.
    Kaplan fısıldamalarımızdan sıkılmıştı.Kükreyerek sessiz ortamı bozdu.Ardından da büyük konsolunun başından ayrılıp kırmızı bir kolu aşağı indirdi.Doctor,''-Olamaz.Şimdi evrendeki herkesin enerjisini alacak.Eğer onu durdurmazsak 1 saat içinde herkes ölecek.Çabuk olalım.''dedi.Ben de,''-Doctor planı unutma.İşaretimi bekle.''dedim.Süre başlamıştı.Kaplan kolu indirdikten sonra bize doğru yöneldi.Yavaş yavaş bize doğru ilerliyordu.Doctor endişeli bir şekilde işaretimi bekliyordu.Onun bu halini görünce elini sıktım.Doctor'a,''-Sakin ol.Bir saniye daha bekle.''diye fısıldadım.Kaplan tam yaklaşmış ve enerjimizi almak için hamle yapmıştı ki ''Şimdi!''dedim.Doctor da beni açıklığa fırlatmıştı.
    Açıklıktan dışarı ters takla atarak çıkmıştım.Kaplan ne olduğunu anlayamamıştı.Doctor,''-Haydi yapman gerkeni yap.''diye bağırdı.Kaplan,''-Beni durduramazsın.''dedi.Ben mavi kolun olduğu yere doğru koşarken kaplan bir hamleyle Doctor'u alandan çıkarıp enerjisini almaya başlamıştı.Doctor o anda bağırmaya başlamıştı.''-Olamaz,Doctor!''dedim.Korktuğum başıma geliyordu.Doctor'un dediği gelmişti aklıma.Tam o sırada Doctor taşı bana fırlatmıştı.Hemen bir hamleyle taşı yakalamıştım.Kaplan ise Doctor'un tüm enerjisini almıştı.
    Kaplan bana yönelmişti şimdide.Doctor'un enerjisini vermek için tam 15 dakikam vardı ve bu 15 dakikanın 10 dakikası gitmişti.Tam enerjimi almak için döndüğü sırada taşı kaplanın tam göğüsüne atmıştım.Tam isabetti.Kaplan o anda kükremeye başladı ve yok olmuştu.Aldığı enerji de Doctor'a geri dönmüştü.Doctor'un başına koştum.''-Doctor,Doctor!'' Doctor güçlükle gözlerini açıp,''-Ooovvv başım.Ben iyiyim merak etme.''dedi.Rahatlamıştım.Ama şimdi bir sorun daha vardı.Evrendeki herkes tehlikedeydi ve bizim sadece 10 saniyemiz kalmıştı.Doctor hemen kırmızı kolu yukarı doğru kaldırdı.1 saniye kala işlem durmuştu.İkimiz de derin bir nefes aldık.Ardından mavi kolu indirerek odadaki başka bir kapıyı açtı ve dışarı çıktık.
    TARDİS'in kapısının önündeydik.İçeri girmeden önce Doctor bana dönüp,''-Teşekürler.Hayatımı kurtardın.Hatta evrendeki herkesi kurtardın.Aslında sana söylememiştim.Seni sadece 1 kez gezdirip evine geri götürecektim ama şimdi olanlardan sonra yanımda kalmana karar verdim.Yani benimle gelebilirsin.''dedi.Çok sevinmiştim.''-Saol Doctor.Çok teşekkür ederim.Hep hayal etmişimdir.Doctor gerçek olsa da onunla her yere gitsem diye.Bu hayalim sonunda gerçekleşti.Tekrar çok teşekkür ederim sana.''dedim.Doctor da,''-Bir şey değil.Ne demek.''dedikten sonra TARDİS'in kapısını açtı.İçeri girdikten sonra hemen konsolun başına geçerek TARDİS'i çalıştırdı ve oradan ayrıldık.
    (NOT:Arkadaşlar bundan sonraki bölüme veya ileriki bölümlere sizi de katmamı ister misiniz?Eğer isterseniz kendi isminizi veya bulduğunuz takma isimlerinizle beraber sizi hikayeme eklerim.Bir de şunu sormak istiyorum size.Torchwood'un ekibindekilerin ismi neydi(Tabii Jack i demiyorum ben.Diğer iki arkadaşının ismini soruyorum.)Bunların ismini öğrendikten sonra sıradaki hikayemi ona göre yazacam.O yüzden sordum.Bir de son olarak şunu sormak istiyorum size.Hikayeme katacağım arkadaşların çeşitli sıradışı özellikleri olsun mu?SİZE BİR İPUCU DAHA:İlerleyen zamanlarda benim aslında kim olduğumu öğreneceksiniz.Neden teyzemle yaşadığımı ve annemle babamın neden olmadığını.Ve aslında annemle babamın kim olduğunuda ama özellikle annemin kim olduğunu.Bu kadar ipucu yeterli bence.)

8. 3 kullanıcı, bu yararlı mesajı için sema kullanıcısına teşekkür etti:

The British Government <span style='color: #855E42'><span class='glow_F5DEB3'>TardisinAsılSahibi</span></span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2011
    Blog Girişleri
    2
    Teşekkürler
    925
    1,034 Mesaja 1,445 Kez Teşekkür Edilmiş

Tamam 4 bölümüde okudum ve demeliyim ki gayet güzel. Ellerine sağlık.

Ben hikayeye katılmak istiyorum. Katıcaksan isim olarak Vina'yı kullanabilirsin. Karakter havayı kontrol etme yeteneğine sahip olsa hiç hoş olmaz.
    Bu mesaj en son " 21-12-2011 " tarihinde saat 06:47 PM itibariyle TardisinAsılSahibi tarafından düzenlenmiştir...

"Would you have dinner with me ?"

Vice President <span style='color: #0000FF'><span class='glow_0000FF'>ThePhysician</span></span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Oct 2010
    Blog Girişleri
    1
    Teşekkürler
    151
    300 Mesaja 422 Kez Teşekkür Edilmiş

Hikayeni yeni okudum Sema.
    Ve tek kelimeyle süperdi.
    Kaplan fikri çok koştu.

Bu arada Tochwood'dakilerin ismi Ianto, Tosh, Gwen ve Owen. Ama Doctor Who'nun 4. sezonunda gösterdiklerinde Tosh ve Owen ölmüştü. Ama günümüzdeki Torchwood bölümlerinde ise Ianto'da ölmüş ve bir tek Gwen kalmıştı. Aralarına Miracle Day sezonunda Rex adlı biri katıldı. O da ölümsüz. Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacın olursa sorabilirsin.

Eklemek istersen beni de Yağmur adında kızıl saçlı, yeşil gözlü biri olarak ekleyebilir misin?
    Yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
    Bu mesaj en son " 21-12-2011 " tarihinde saat 06:31 PM itibariyle rachel_potter!!! tarafından düzenlenmiştir...

“Çünkü şuç ne kadar büyükse, ardındaki amaç da kural olarak, o kadar belirgin olur.”

Gallifreyan h3LLsinG kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Dec 2011
    Teşekkürler
    2
    8 Mesaja 15 Kez Teşekkür Edilmiş

Hikayemin yeni bölümünü yazar yazmaz okuyacağım. Yeteri kadar olmasa da uzunluğu forumdaki pek çok hikayeye göre iyi gözüküyor. Umarım aynı düşünceleri hatta daha fazlasını içerik içinde taşıyabilirim.
    The_Vuzz ile sıradan bir sohbet:
    h3LLsinG:
    Kanka Karen Gillan çok güzel ya. Al yanına bir ömür geçir. O derece yani...

Görebileceğiniz en iyi senaryo..
    İkinci Zaman Savaşı - Unutulmuş

The Boy <span style='color: #000080'><span class='glow_8B0000'>Yunus1837</span></span> kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Jul 2011
    Blog Girişleri
    1
    Teşekkürler
    1,807
    770 Mesaja 1,539 Kez Teşekkür Edilmiş

ben 2 bölüm okudum, güzel olmuş.Diğerlerini de okuyucam hemen.
    Betimlemeler falan yerli yerinde, hayal edebiliyorum yani.
    Dizinin varlığı olan bi dünyada Doctor' la karşılaşmak biraz garip
    geri kalan kısımları okuduktan sonra daha iyi bir yorum yazıcam.
    Ellerine sağlıkkk !

Gallifreyan h3LLsinG kullanıcısının avatarı
    Giriş Tarihi
    Dec 2011
    Teşekkürler
    2
    8 Mesaja 15 Kez Teşekkür Edilmiş

Her zaman olduğu gibi önce hatalarından bahsedeceğim.
    -Bir yığın basit harf eksikliği veya yazım hatası var. Yazdıktan sonra bir defa sakin sakin kontrol edersen hataları rahatça ayıklayabilirsin. En olmadı Word'de yaz, o sana söyler yanlış yazınca
    -Tırnak işareti koyduktan sonra tire (-) koymana gerek yok. Tire ":" kullanılarak yazılan ikili diyaloglarda kullanılır. "-Merhaba benim adım h3LLsinG." Yerine "Merhaba benim adım h3LLsinG." Yazmalısın.
    -Ayrıca tırnak işaretinden sonra gelen kelimeye büyük harfle başlanır. "Odaya girip 'Merhaba ben Doktor!' Diye bağırdı." Gibi.

Şimdi tavsiyelere geçelim.
    -Nokta, virgül, soru işareti vb. noktalama işaretlerinden sonra yeni kelimeye geçmeden önce bir boşluk bırakmak okumayı oldukça kolaylaştıran bir harekettir. Okurun gözünü daha az yorar ve metne estetik güzellik katar.
    -İlk başlarda hikayenin biraz hızlı gittiğini düşünmüştüm ama sonra düzelttin. Tam düzeldi derken sonlara doğru tek satırda on dakika geçti yine kaybettin. İlerleyen zamanda bu sorunu çözebileceğini düşünüyorum. Fazla zor değil. Anlamsal bütünlülük açısından önemli bir unsur buda.
    -Yazı bitince yayınlamadan önce bir kere de kendin okursan(Hatta gerekirse iki defa.) hem yazındaki imla hatalarını hemde anlatım bozukluklarını düzeltme fırsatın olur. Kişi yazarken genelde bu tip şeylere takılmaz ama bitince bir sürü hatası olduğunu fark eder.
    -Virgül kullanımına ağırlık verebilirsin. Virgüller güzeldir.

Bahsettiğim gibi bir kaç hata dışında güzel gidiyor. Konu iyi ele alınırsa güzel bir şekilde büyüyebilir. Bol bol espri yapmaya açık bir konu.
    The_Vuzz ile sıradan bir sohbet:
    h3LLsinG:
    Kanka Karen Gillan çok güzel ya. Al yanına bir ömür geçir. O derece yani...

Görebileceğiniz en iyi senaryo..
    İkinci Zaman Savaşı - Unutulmuş

14. h3LLsinG, bu mesaj için teşekkürler

Giriş Tarihi
    Jun 2011
    Teşekkürler
    0

Saolun arkadaşlar.Birinci olarak hikayemi okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim.İkinci olarak hatalarımı düzelteceğim zamanla çünkü daha yeni yazıyorum.Üçüncü olarak ise hala diğer hikaye için iyi bir giriş düşünüyorum.Evet diğer hikayelerde hatalarım var çünkü o gün bilgisayarıma virüs girdi ve çökmek üzereydi.Çok zor yazdım takılıp duruyordu.Neyse hikayelerimi ancak pazar günleri yayınlayabiliyorum çünkü ders çalışıyorum hafta içleri.Ama iyi de oluyor bir haftalık süre hikaye için bol bol düşünüyorum.Nasıl bir giriş yapayım sizden de fikir alayım dedim.Evet sizin fikriniz nedir?(Siz fikirlerinizi yazın ben pazar günü bakıp ona göre bir şeyler yazacağım.)
    Bu mesaj en son " 23-12-2011 " tarihinde saat 11:02 PM itibariyle sema tarafından düzenlenmiştir... Neden: İsteğe Bağlı

Toplam 32 sayfada 1 12311 ... SonSon

Bu Sayfayı Paylaş

Bu Sayfayı Paylaş

Gönderme izinleriniz

• Yeni konular açamazsınız
  • Mesajlara cevap yazamazsınız
  • Mesajlarınıza eklentiler ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •