hayır biliyorum torchwood doktor gibilerine karşı dünyayı savunmak için kurulmuş , ama bu olay tw cardiff'te son bulmuyo muydu? sarah jane adventuresta bile bi kere doktoru gösterdiler. torchwoodtaki bu ısrarın nedeni ne ki acaba?
hayır biliyorum torchwood doktor gibilerine karşı dünyayı savunmak için kurulmuş , ama bu olay tw cardiff'te son bulmuyo muydu? sarah jane adventuresta bile bi kere doktoru gösterdiler. torchwoodtaki bu ısrarın nedeni ne ki acaba?
Dizi bitti , bitmeseydi yani R.T Davis ayrılmasaydı dizi devam edicekti şu anda doktor David olacaktı ve bence kesinlikle torchwoodta görünücekti , ama artık yapıcak birşey yok , sinirlenmek vesorgulamak artık boşa![]()
ehmm.. aslında diziyi sevmeyen arkadaşları görerek bunu paylaşmayacaktım. ama çatlasınlar patlasınlarTorchwood devam edecek! 2011 yazında. Diziye Starz isimli televizyon ortak olmuş. Starz, HBO gibi kan, küfür ve cinsellik (gerçekcilik!!) gibi kavramlarıyla meşhur bir kanal. Ben sadece Spartacus: Blood&Sand isimli dizinilerinin birazını izledim. Başroldeki çocuğa aşık oldum
... yaş sınırı da 18 dense de bence aileyle falan izlenmemesi gerek. neysee.. . Torchwood'a dönecek olursak. Jack ve Gwen devam ediyorlarmış... Dizinin çekimleri ise Kanada veya Amerikada sürecekmiş.
bu haberleri sağda solda okuduğumda inanmamıştım ama Empire Magazine gibi dizi/film sektöründe hatrı sayılır bir dergide de bunu okuyunca açıkcası inanılır geldi bana. zaten IMDB'de de çekimleri devam ediyor şeklinde gözüküyor... mutlu oldum yaniHarkness'a öpücükler atıyorum
edit: konudan sapmışımheycan yaptım... ehmm. katılıyorum shadow'a. göstersinler Doctor'u... mutlu olalım. hoş Matt gözükse ne olucak ama. neyyse...
"Do you wanna come with me? 'Cause if you do then I should warn you, you're gonna see all sorts of things. Ghosts from the past; Aliens from the future; the day the Earth died in a ball of flame; It won't be quiet, it won't be safe, and it won't be calm. But I'll tell you what it will be: the trip of a lifetime."
The Doctor
Bitmediğini duymak beni heycanlandırdı açıkcası , bilgi için teşekkür ederim![]()
Torchwood'un bazı bölümlerinde Freema Agyeman oynamış 3 bölüm falan hangi bölümler biliyomusunuz?
Martha bir ara UNIT elemanı olarak geliyordu... herhalde 2-3 bölüm civarı.![]()
"Do you wanna come with me? 'Cause if you do then I should warn you, you're gonna see all sorts of things. Ghosts from the past; Aliens from the future; the day the Earth died in a ball of flame; It won't be quiet, it won't be safe, and it won't be calm. But I'll tell you what it will be: the trip of a lifetime."
The Doctor
2nci sezon 3-4.bölüm gibi. ayrıca shadow arkadaşım ben sinirlenmedim sadece benm gibi düşünen birileri var mı diyodum. ayrıca dizi devam ediyo süper sevindim, gösterecek olsalar da olmasalar da.
Yanlış anladın , ben senin sinirlendiğini kastetmedim , genel olarak , aslında atasözümsü bişey olarak , maksat manidar olsun![]()
anladım ya sorun yok gölgecim.![]()
Doctor gözükmedi çünkü , Doctor daha doğrusu Tardis Jack den kaçıyordu. 1. sezonun sonunda Jack Doctorla buluştu ama Torchwood da göstermedi. Bence pek çok neden olabilirdi. Doctor Torchwood dan nefret ediyor onların silahlı şiddetli aktivitelerinden hiç hoşlanmıyor . Torchwood un işi de dünyada kalan uzaylıları yoplamak. Doctor un yaptığı işle pek alakası yok gibi. Ama bence asıl neden Doctor Who izlemeyen Torchwood fanlarına sunacak bir esrar olması. Çünkü forumlarda ve sitelerde Doctor Who izlemeyen ama Torchwood izleyen pek çok kişi var. Ancak Torchwood gizemi Doctor Who da zaten çözülemlenmişti..
Torchwood Jack Gay olarak devam edecekmiş. Ama tüm ısrarlara rağmen Ianto geri dönmüyormuş. İçimde sürekli Jack'in son öpücüğünün Iantoyu geri getirebileceğine dair bir umut vardıAncak yeni bölümlerde Alanso'yu göreceğimize dair dedikodular var
![]()
“The very powerful and the very stupid have one thing in common. Instead of altering their views to fit the facts, they alter the facts to fit their views...which can be very uncomfortable if you happen to be one of the facts that needs altering.”
The 4th Doctor
Bu Sayfayı Paylaş